5070557 / 5111873 Tulika 15/17, A-korpus, 218

Pimedasõit 20.04.2017

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Pimeda aja koolitus”][/vc_column][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Kolitus toimub

20.04.2017 kell 20:30

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][ult_countdown datetime=”2017/04/20 19:30:00″ countdown_opts=”sday,shr,smin,ssec” br_style=”solid” br_size=”3″ br_color=”#eeee22″ br_time_space=”” string_days=”Päev” string_days2=”Päeva” string_weeks=”Nädal” string_weeks2=”Nädalat” string_months=”Kuu” string_months2=”Kuud” string_years=”Aasta” string_years2=”Aastad” string_hours=”Tund” string_hours2=”Tunndi” string_minutes=”Minut” string_minutes2=”Minutid” string_seconds=”Sekund” string_seconds2=”Sekundit”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][info_circle edge_radius=”80″ start_degree=”90″ eg_padding=”70″ icon_size=”32″ content_icon_size=”32″ content_bg=”#eeee22″ content_color=”#1e73be” eg_br_style=”solid” eg_br_width=”3″ eg_border_color=”#1e73be” cn_br_style=”solid” cn_br_width=”3″ cn_border_color=”#1e73be” auto_slide=”on” auto_slide_duration=”3″ highlight_style=”info-circle-pop” icon_launch=”easeOutElastic” icon_launch_duration=”1″ icon_launch_delay=”0.2″ responsive=”off”][info_circle_item info_title=”Teooria tunnid” info_icon=”Defaults-bank institution university” icon_bg_color=”#81d742″ icon_color=”#ffffff”]1 tund[/info_circle_item][info_circle_item info_title=”Õppesõit” info_icon=”Defaults-automobile car” icon_bg_color=”#fcb819″ icon_color=”#1e73be” ilink=”url:http%3A%2F%2Fwww.justdrive.ee%2Fwcs3_class%2Fsoiduauto_b-kategooria%2F|||”]1 tund[/info_circle_item][/info_circle][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_pricing color_scheme=”blue” package_heading=”Pimeda aja koolitus” package_sub_heading=”Kogu koolituse hind” package_price=”€ 50″ package_btn_text=”LÄHEMALE” package_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.justdrive.ee%2Fwcs3_class%2Fpimeda-aja-koolitus%2F|||” package_featured=”enable”]1 teooria tund
1 sõidu tund[/ultimate_pricing][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_fancytext fancytext_align=”left” strings_textspeed=”70″ strings_backspeed=”0″ strings_startdelay=”500″ strings_backdelay=”30000″ typewriter_cursor=”off” fancytext_strings=”Pimeda ajal sõites tuleb osata valida sõidukiirus, mis võimaldab sõiduki peatada nähtavuse piires. Omandatakse tulede kasutamisega seotud reeglid. Praktikumis näitlikustatakse nähtavust erinevate tuledega vastutuleva sõidukiga kohtudes, eesolevale sõidukile järele jõudes ja/või mööda sõites; millised on juhi võimalused erineva sõidukiiruse puhul ohu märkamisel tegutseda; kuidas muuta teel seisev sõiduk ja sõiduki ümber toimetavad inimesed teistele liiklejatele nähtavaks. Praktikumis on soovitav kasutada rühmaõpet. Rühma maksimumsuurus on 12 õpilast. Praktikumi koos sõiduõpe teemaga „Pimeda ajal sõiduki juhtimine“ on võimalik läbida selleks kohandatud simulaatoril.”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][toggle style=”” title=”REGISTREERU” type=”slide”]
[ninja_forms id=116]
[/toggle][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Kuidas tasumine käib?” h4=”Ülekanne või sularaahs” shape=”square” style=”flat” color=”sky”]Koolituse eest tasumine: Just Drive OÜ a/a EE981010220123594014  või sularahas.
Maksekorralduse koostamisel märkida saaja nimeks Just Drive OÜ, selgitusse õpilase ees- ja perekonnanimi.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-info-circle” icon_size=”32″ icon_color=”#1e73be” icon_style=”square” icon_color_bg=”#eeee22″ icon_animation=”pulse” pos=”left”]Kokkusaamise koht: aadressil Endla tn 52, ENDLA STATOIL

Lisainfo tel: 5070557, info@justdrive.ee[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row]